Zorgcentrum of verpleeghuis

In verzorgings- en verpleeghuizen maakt onze show vaak deel uit van het activiteitenprogramma. Wij passen hier de inhoud van onze show “Terug naar vroeger” aan de leeftijd en gesteldheid van de mensen in de zaal aan.

Klik hier voor een samengevatte referentie/reactie over onze show in een zorgcentrum

Toen onlangs deze twee rasartiesten hun theatershow brachten in “ons woonzorgcentrum” werd ik gegrepen door hun professionele aanpak en opbouw van de show.  Hun warme manier van contact maken, het fenomenale invoelen en het telkens weer raken van gevoelige snaren bij bewoners, mantelzorgers, maar ook bij mij als vrijwilliger hebben mij positief verbaasd. De aansluiting was meetbaar bij zowel mensen van de somatische afdelingen als bewoners van PG (doorgaans dementen). Het gebrachte was breed, van conference  tot acrobatiek en van herkenbare liedjes van vroeger zingend tot puur clownstalent, afgewisseld met fraai gedans.

In een woord: Hulde!!!!

Hans Verhaar, Vrijwilliger bij Woonzorgcentrum “Groenelaan” in Amstelveen

—————————————————————————————————————

Voor kleinschalige woonvormen zonder (grote) recreatiezaal hebben we ook mogelijkheden voor meerdere kleinere huiskameroptredens op 1 dag en 1 locatie, met aangepast tarief. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

In december kunnen we de show ook in Kerstsfeer brengen. Met als basis onze show ‘Terug naar vroeger’ worden herinneringen opgehaald aan het Kerstfeest van weleer. Er wordt gezongen en gedanst op Kerstmuziek. Paul tuigt in de show zijn eenvoudig kerstboompje van vroeger op met daarbij de Kerstgedachte dat het er niet om gaat hoe mooi de boom is, maar het gaat om de mensen die er omheen zitten. 

Ook andere feestdagen of thema’s kunnen in overleg in de show verwerkt worden, mits dit mogelijk is binnen ons repertoire. 

Prijsinformatie en beschikbaarheid kunt aanvragen via ons contactformulier